9/10

|

906 reviews
star full star full star full star full star leeg

1 september: voor kids (maar ook voor de ouders) steeds een spannende dag. Laat je kids goed aan het nieuwe schooljaar beginnen met onze uitgelichte, trendy schoolspullen. 

Naar de peuter- of kleuterklas

De allereerste schooldag voor je kleintje? Spannend! Veel kinderboekentasjes hebben een diertje als thema: zo kan je little one met z'n favoriete animal friend naar de klas gaan en zijn ze nooit alleen. 

1. Trixie

Met de boekentasjes van Trixie heeft jouw little one steeds zijn of haar favoriete animal friend mee. De boekentasjes zijn beschikbaar in verschillende leuke dieren. Ze sluiten vooraan met een makkelijk kliksysteem. Maar het houdt niet op bij de boekentassen, ook de drinkflessen zijn verkrijgbaar in de matchy animal friend! 

Ontdek de matchy drinkflessen

2. Affenzahn

De kinderboekentasjes van Affenzahn werden ontwikkeld met respect voor de planeet en voor de mens. Zo zijn de boekentasjes gemaakt van gerecycleerde PET-flessen en in goede werkomstandigheden. Kiezen voor Affenzahn is dus kiezen voor duurzame boekentasjes.

Peuters en kleuters beleven plezier aan deze kleurrijke tassen. Trek zeker eens aan de tong van de verschillende dieren, je zal zien dat er een verrassing tevoorschijn komt. Net zoals de boekentasjes van Trixie sluiten de boekentasjes vooraan met een makkelijk kliksysteem.

Naar de lagere school

De volgende grote stap is de overgang van de kleuterklas naar de lagere school. Hierbij hoort een iets grotere boekentas, maar die hoeft daarom helemaal niet saai te zijn. De volgende twee merken die we aan je voorstellen, bewijzen dit.

1. Stones and Bones

Boekentassen die kleur brengen in de saaie schooldag: dat is het minste wat je kan zeggen van Stones and Bones. Kleurrijke, vrolijke boekentassen en rugzakken voor boys en girls

2. Jack Piers (NIEUW!)

Nieuw bij Verthus: de collectie van Jack Piers. Het kleine broertje van Jeune Premier combineert de ervaring, productkennis en oog voor detail van zijn grote broer (Jeune Pemier) met een verfrissende, kleurrijke aanpak en dit op een betaalbare manier.

Naar de middelbare school

Voor velen is de grootste stap die van de lagere school naar de middelbare school (en daarna de hogere school). Het schoolwerk en de cursussen stapelen zich op in je rugzak. Vaak moet hier dan ook nog een laptop in passen. Onderstaande merken hebben we daarom voor je uitgelicht. 

1. De rugtassen van Dakine

2. De rugtassen van O'Neill