Verthus viert Werelddierendag: kom langs tussen zat 30 sep en woe 04 okt en ontvang 10% korting én een goodie bag bij je aankoop op de dierenafdeling.

9/10

|

1082 reviews
star full star full star full star full star full

1 september: voor kids (maar ook voor de ouders) steeds een spannende dag. Laat je kids goed aan het nieuwe schooljaar beginnen met onze uitgelichte, trendy schoolspullen. Met welke boekentas zijn ze volledig on trend en welke brooddoos past erbij? We geven je enkele tips!

Verthus helpt graag mee aan een geslaagde nieuwe start van het schooljaar in de kleuterklas, de lagere school, de middelbare school en zelfs in het hoger onderwijs. Met een uitgebreid aanbod aan schooltassen, lunchboxen, mappen, schrijfgerief en andere 'school essentials' zorgen we ervoor dat je alvast goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaat.

Naar de peuter- of kleuterklas

De allereerste schooldag voor je kleintje? Spannend! Nog niet alles voorbereid? Bij Verthus vind je alles om er een geslaagde start van te maken in de peuter- of kleuterklas! Te beginnen bij een boekentasje, maar vergeet zeker ook niet om een mooie brooddoos, koekendoos en waterfles mee te geven!

1. De dierenvriendjes van Trixie

Met de rugzakjes van Trixie heeft jouw little one steeds zijn of haar favoriete animal friend mee. De rugzakjes zijn beschikbaar in verschillende leuke dieren. Ze sluiten vooraan met een makkelijk kliksysteem. Maar het houdt niet op bij de rugzakken, ook de drinkflessen zijn verkrijgbaar in de matchy animal friend! Ook dit jaar hebben we onze collectie dierenvrienden uitgebreid. Ontdek ze hier!

Ontdek de nieuwe animal friends van Trixie!

2. Rugzakjes "voor 't leven" van Stones & Bones

De kleuterboekentasjes van Stones & Bones zijn een mooie reflectie van de fantasiewereld van je little one. Met de kleurrijke prints geven deze boekentasjes écht wel kleur aan het nieuwe schooljaar. Met Stones & Bones ben je zeker van kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je eigenlijk een rugzakje "voor 't leven" hebt. Althans, minstens voor de hele periode in de kleuterklas ;) Net zoals de boekentasjes van Trixie sluiten de rugzakjes vooraan met een makkelijk kliksysteem.

Ontdek de nieuwe prints van Stones & Bones

Tip van afdelingsverantwoordelijke Inge

"We geven vaak de tip om het boekentasje samen met je kleuter te komen kiezen. Zo zullen ze in de klas sneller hun eigen boekentasje herkennen. Test ook zeker in de winkel of er voldoende plaats is in het rugzakje voor een drinkfles en brooddoos."

3. Boekentasje gekozen, nu enkel nog een brooddoos en waterfles

Het enige wat je dan nog nodig hebt voor de start in de kleuterklas zijn een brooddoos, eventueel koekendoosje en waterfles. Laat ook hier je kids mee kiezen. Controleer in de winkel of ze de broodoos en waterfles gemakkelijk kunnen openen. Een drinkfles met rietje of klikdop is het makkelijkst. Brooddozen en waterflessen zijn er van Lunch Buddies, Trixie, Kambukka, Little Dutch, etc.

Naar de lagere school

De volgende grote stap is de overgang van de kleuterklas naar de lagere school. Hierbij hoort een iets grotere schooltas waar een A4 in kan, maar die hoeft daarom helemaal niet saai te zijn. De volgende twee merken bewijzen dit.

 

 

Wat moet er naast een brooddoos en drinkfles nog in de boekentas? Denk maar aan klep- en ringmappen, schrijfgerief, schriftjes, kleurpotloden, stiften... Bij Verthus vind je alles voor de grote stap naar het lager onderwijs!

1. Stones and Bones voor de lagere school

Net als voor de kleuterklas, zorgt Stones & Bones ook voor kleurrijke schooltassen voor de lagere school. Boekentassen die kleur brengen in de saaie schooldag: dat is het minste wat je kan zeggen van Stones and Bones. Kleurrijke, vrolijke boekentassen en rugzakken voor boys en girls

2. De schooltassen van Jack Piers

Jack Piers is het kleine broertje van Jeune Premier en combineert de ervaring, productkennis en oog voor detail van zijn grote broer (Jeune Pemier) met een verfrissende, kleurrijke aanpak en dit op een betaalbare manier.

Naar de middelbare school

Voor velen is de grootste stap die van de lagere school naar de middelbare school (en daarna de hogeschool of universiteit). Het schoolwerk en de cursussen stapelen zich op in je rugzak. Vaak moet hier dan ook nog een laptop in passen. Onderstaande merken hebben we daarom voor je uitgelicht. 

1. De schooltassen van Dakine

2. De rugtassen van O'Neill

3. College life met American Tourister

Ook voor het hoger onderwijs hebben we de ideale rugzak. Daarbij is het vooral van belang dat je op een ergonomische manier een laptop kan meenemen. Hier raden we je de rugzakken van American Tourister aan.