9/10

|

1168 reviews
star full star full star full star full star full

1. De voordelen van een geboortelijst bij Verthus

We zetten de voordelen van een geboortelijst bij Verthus graag op een rijtje:

  1. Je krijgt 7/7 persoonlijk en deskundig advies van Joke en Axelle, het VerthusBaby-team.
  2. Je hebt de keuze uit een ruim baby-assortiment, met wel meer dan 50 populaire babymerken.
  3. Je maakt gemakkelijk je geboortelijst aan van thuis uit. Nadien kan je ook gemakkelijk aanpassingen aanbrengen.
  4. Bij aanleg van je geboortelijstje ontvang je een praktisch starterspakket en bij het afsluiten krijg je een waardebon t.w.v. 10% cadeau op het totaalbedrag van je geboortelijst.

2. De werking

1. Proficiat, een baby op komst!

Bij Verthus krijg je persoonlijk en professioneel advies bij het aanleggen van je geboortelijst. Een geboortelijst aanleggen kan al vanaf €500. We verwelkomen je graag in onze fysieke winkel in Kortemark, waar we je een woordje uitleg geven. Daarna kan je al enkele babyspullen uitkiezen om op je geboortelijst te zetten. Maak je je geboortelijst liever aan van thuis uit? Dat kan gemakkelijk via ons online platform: verthusbaby.be Je kan later aanpassingen aanbrengen, voorkeursartikelen aanduiden die je dringend nodig hebt na de geboorte, familie en vrienden toegang geven tot de geboortelijst etc.

Wens je hier graag meer info over? Hieronder geven we je een overzicht van de volgende stappen eenmaal je online een geboortelijst aangemaakt hebt.

2. Hoera, je baby is geboren!

2 weken voor de uitgerekende datum waarop je baby geboren wordt, presenteren we de gekozen babyartikels bij ons in de winkel. Mochten jullie het geslacht van de baby geheim willen houden tot aan de geboorte, houden we de gendergebonden babyartikels nog even aan de kant. Zodra je baby geboren is, kan je ons een seintje geven op:

  • het nummer 051/65 01 66
  • via mail naar baby@verthus.be

We leggen de gendergebonden babyartikels vervolgens ook zichtbaar in de winkel en passen indien gewenst alle info aan in jullie online geboortelijst.

Familie en vrienden kunnen langskomen in onze fysieke winkel in Kortemark om een geschenkje te kiezen uit jullie geboortelijst. Ze kunnen het geschenkje meenemen of betalen in de winkel en laten liggen om te laten afhalen door de ouders.

Een cadeautje online kopen?

Familie en vrienden kunnen online via verthusbaby.be een cadeautje kopen van op jullie lijst. Ze loggen in met de naam van jullie kindje en de geboortdatum. Er zijn 2 mogelijkheden voor bezoekers:

  • ze reserveren een geschenkje online, betalen in de winkel en halen het zelf op
  • ze betalen online en laten het door de ouders ophalen in de winkel

Meer info over hoe bezoekers online een geschenkje kunnen kopen? Hieronder geven we je een overzicht:

3. Je geboortelijst afsluiten

De geboortelijst blijft tot 2 maanden na de bevalling in de winkel liggen of tot na de eventuele babyborrel of het doopfeest. Wat niet verkocht is, hoef je niet aan te kopen behalve babykleertjes, soldenartikelen en babyspulletjes die we speciaal voor jou bestelden.

Bij het afsluiten krijg je een waardebon cadeau van 10% op het totaalbedrag van je geboortelijst. De waardebon is 1 jaar geldig op het volledige assortiment bij Verthus.

3. Een handige checklist

We hebben voor jou een checklist samengesteld om je een overzicht te geven van wat je baby allemaal nodig heeft. Je kan dit rustig overlopen en de nodige artikelen aanduiden. Advies nodig? We helpen je graag verder. Een kleur, maat of merk niet voorradig of niet terug te vinden in de winkel? We kijken graag voor je na of dit (bij)besteld kan worden. 

Tip: Hou er rekening mee dat je wat vroeger kan bevallen. Grote stukken zoals je wandelwagen, babybedje en parkje bestel je daarom beter enige tijd vooraf.

Onze merken

Zoals we eerder al vermeld hebben, heb je bij Verthus de keuze uit meer dan 50 populaire merken. Hieronder alvast een overzicht van enkele merken: 

Ontdek ons baby-assortiment