9/10

|

1132 reviews
star full star full star full star full star full

Het overkomt de beste en zelfs Sint ontsnapt er niet aan: even geen cadeau-inspiratie hebben voor brave kindjes.

Wel Sint, we hebben goed nieuws voor je! Verthus selecteerde speelgoedtrends waarmee je gegarandeerd scoort bij kids. Toys incoming!

Speelgoedtrend 1: GraviTrax Junior

GraviTrax junior is een creatief kogelbaansysteem om spelenderwijs de zwaartekracht te ontdekken. Het is nu ook beschikbaar onder de vorm Gravitrax Junior voor kinderen vanaf 3 jaar. Nu kunnen zelfs de allerkleinsten heerlijk bouwen en genieten van leuke spelletjes met de kogels. De junior-banen kunnen bovendien helemaal naar wens worden ontworpen met decoratie-elementen zoals dierenfiguren of planten uit verschillende themawerelden. Op deze manier worden fantasierijk bouwen en speelplezier op een unieke manier met elkaar gecombineerd.

De startersets bevatten alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan en met de verschillende uitbreidingen kan het bouw- en speelplezier eindeloos worden vergroot.

Speelgoedtrend 2: duurzaam en mooi houten speelgoed

Houten speelgoed kan zeker niet in de speelgoedkast ontbreken van je kinderen. Het is duurzaam en degelijk: kinderen zullen hier enkele jaren genot van hebben. Daarnaast is het speelgoed door het houten materiaal en de zachte kleuren ook leuk als decoratiestuk in de baby- of speelkamer. Deze merken bieden trendy houten speelgoed aan:

Speelgoedtrend 3: pretend play

Pretend play - of zoals we vaker zeggen: winkeltje spelen, doktertje spelen, garagetje spelen etc - is een klassieker onder het speelgoed. Kids kunnen zich hier helemaal in uitleven en worden wie ze maar willen. 

Speelgoedtrend 4: levensecht speelgoed van Bruder

Voor wie gek is van tractoren, werkvoertuigen en vrachtwagens, is Bruder het ideale speelgoed. Bruder zorgt voor levensecht speelgoed, maar dan op veel kleinere schaal ;). 

Alles van Bruder >

Speelgoedtrend 5: STEM-speelgoed met een creatieve toets

Wetenschap en creativiteit combineren? Het is perfect mogelijk!

Op een creatieve manier kun je wetenschappelijke onderwerpen spelenderwijs ontdekken. Met behulp van je creativiteit en de wetenschap creëer je eigen nagellak,  tattoos, parfum, cosmetica, schoonheidmaskers,..

Ontdek al onze spellendozen hier:

Speelgoedtrend 6: Camille

Heb je thuis ook zo'n superfan van Camille? Dan is de merchandising van Camille het gewenste geschenk! 

Ontdek alle exclusieve merchandising van Camille bij Verthus.

Speelgoedtrend 7: Mechanica en techniek voor beginners

Bouwen, onderdelen monteren, observeren, programmeren, ontwerpen,.. . Je leert het allemaal met de mechanica speelsets van Clementoni. Ze stimuleren de handvaardigheid en laten kinderen al eens proeven van de beginselen van techniek, mechanica en bouwkunde.

Ontdek de populairste spellen hier:

Merken in deze blog

Bekijk ons volledig assortiment