9/10

|

906 reviews
star full star full star full star full star leeg

Hou je ook zo van herfst? De bladeren van de bomen nemen prachtige warme kleuren aan, je kan schaamteloos een hele dag cosy binnen zitten met een warme tas chocomelk enz... Hoe breng je de herfstsfeer nu binnen bij je 'thus'? Verthus toont je enkele eenvoudige manieren om herfstdecoratie aan te brengen waar je het hele seizoen van kan blijven genieten. 

1. Oranje en bruin

Wie herfst zegt, zegt tegelijkertijd warme kleuren. Oranje en bruin zijn dan ook vaak voorkomende kleuren tijdens dit seizoen. We starten graag van een schaal of dienblad in hout waarop we 3 leuke elementen plaatsen. Wees niet bang om te spelen met kleuren en texturen. Zo kan je een houten paddenstoel combineren met een glazen theelichthouder en passen kunstbloemen perfect in een houten schaal.

2. A touch of pink

Ook voor wie geen fan is van de diepe, warme kleuren heeft Verthus een leuk herfstassortiment. De herfstsfeer kan je even goed oproepen met zachte, rustige kleuren. Hieronder tonen we hoe roze en hout mooi combineren, maar ook hoe je zachte grijstinten kan integreren in je herfstdeco.

3. Zacht groen

Ook groen combineert mooi met de typische houtstructuren. Hieronder geven we enkele voorbeelden.