9/10

|

1038 reviews
star full star full star full star full star full

Raamdecoratie op maat

Verthus biedt op maat gemaakte raamdecoratie aan van Louverdrape en Copahome voor elk interieur en in tal van materialen. Je kan kiezen voor verticale of horizontale lamellen, gordijnen of vouwgordijnen, rolgordijnen, horizontale jaloezieën of plisségordijnen. 

 

Maar wat past nu het best in jouw huis? Wij geven je een handig overzicht van de verschillende trendy opties!

1. Horizontale lamellen

Horizontale lamellen zijn de ideale raamdecoratie voor wie houdt van sterke lijnen. Leg je eigen accenten dankzij de verschillende breedtes, kleuren en uitvoeringen. De jaloezieën zorgen op elk moment van de dag voor de ideale lichtval.

1.1. Houten lamellen

Houten horizontale lamellen zie je meer en meer opduiken in heel wat huiskamers. Met de warme look brengen ze een huiselijke en gezellige sfeer binnen bij je thuis. Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert. Deze lamellen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten: van bamboe tot eik. De mogelijkheden voor jouw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op jouw interieur. Zo komt nature’s best helemaal tot zijn recht in je woning.

Deze lamellen zijn ook verkrijgbaar in het zwart, ideaal voor de iets strakkere interieurs.

1.2. Aluminium lamellen

Horizontale aluminium lamellen gaan nooit 'out of style'. Het is jouw ideale oplossing als je op zoek bent naar kleurvaste, krasbestendige en budgetvriendelijke raamdecoratie. Het past perfect in moderne, stijlvolle interieurs en zijn de ideale lichtregelaar. Je ziet ze vaak in het zwart, maar zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

2. Verticale lamellen en plisségordijnen: de ideale oplossing voor speciale ramen

De verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en transparantiegraden: Met onze verticale lamellen kan je de lichtintensiteit zelf eenvoudig regelen. Zelfs de openingsfactor van de lamellen kan je kiezen. Wil je vooral warmte en licht in je woning, kies dan voor een open en licht weefsel. Wil je eerder te fel zonlicht buiten houden? Dan zijn er de verticale lamellen in een dikkere stof of met een gesloten structuur.

 

Plisségordijnen bieden een volledige bescherming tegen zonlicht terwijl je toch optimaal kan genieten van het daglicht en het mooie zicht naar buiten. Het is een elegante en quasi onzichtbare optie, want dit gordijn plooit compact op. Plisségordijnen bieden niet alleen visueel comfort. Ze hebben ook een reeks aan functionele voordelen.In de zomer houd jouw plisségordijn de ruimte koel, terwijl het in de winter de kou buiten houdt.

 

 

3. 3D-rolgordijnen

When design meets functionality, dan heb je 3D-rolgordijnen. Deze gordijnen bestaan uit lamellen die tussen twee voiles zweven, wat voor een  uitgebreide lichtregulatie én een tijdloze uitstraling zorgt. 3D-rolgordijnen geven echter niet alleen visueel comfort. Ze bieden ook een resem functionele voordelen. In de open stand zorgt het bijvoorbeeld voor UV-filtering opdat jouw vloer en meubelen niet verkleuren. Bovendien bevorderen 3D-rolgordijnen de akoestiek en hebben ze ook een isolerende eigenschap.

4. Rolgordijnen

Rolgordijnen blijven dé klassiekers op vlak van raamdecoratie. Ze geven een stijlvolle, unieke touch aan elk interieur en stralen één en al klasse uit. Het is een strakke oplossing, ook voor wie weinig plaats heeft. Een kleine strook boven het raam is al voldoende om ze te bevestigen.  De rolgordijnen zijn verkrijgbaar op maat in diverse soorten stoffen, motieven en kleuren. Vergeet ook zeker niet de dubbele rolgordijnen. Ideaal om de zon binnen te laten, maar de inkijk toch buiten te weren.

Kom de verschillende mogelijkheden bespreken in de winkel

Ben je op zoek naar gordijnen op maat? Dan is een bezoekje aan Verthus een goed idee. In ons assortiment vind je raamdecoratie van de Belgische merken Copahome en Louverdrape die - net als wij - kwaliteit en degelijkheid hoog in het vaandel dragen. In de winkel hebben we enkele mooie presentaties opgezet. Hier kan je de materialen voelen en de kleuren bekijken. Tamara en Maren zorgen voor het juiste advies.

Gordijnen op maat laten maken

Kom langs met de afmetingen en eventueel een paar foto’s van je ramen. We bepalen samen het ideale systeem voor jouw ruimte en jij kiest je favoriete stof, materiaal en kleuren.Op basis van ons gesprek maken we een voorlopige offerte. Is niet alles duidelijk of heb je speciale ramen, dan komt een medewerker van Verthus gratis bij je langs om de ramen nog eens op te meten.

Na goedkeuring van de offerte bezorgen wij alle informatie aan de firma Louverdrape of Copahoma, die je gordijnen met de grootste zorg op maat maakt. Zodra de gordijnen klaar zijn, kan je ze komen ophalen en zelf monteren. Je kan ze ook laten monteren door een professional van Louverdrape of Copahome. We maken hiervoor dan graag een afspraak voor jou.

Jouw offerte op maat? Mail ons op hout@verthus.be of bel ons op het nummer 051/57 52 22