9/10

|

1132 reviews
star full star full star full star full star full

Een grote ruimte opdelen zonder het gevoel van openheid te verliezen? Op zoek naar een oplossing die zowel in de woonkamer, de keuken als het speelhoekje voor de kids kan dienen?

Met de scheidingswand van Panidur geef je jouw woning razendsnel maar langdurig een flinke dosis karakter mee zonder ingrijpende werken te hoeven doen en zonder in te boeten aan ruimtelijk gevoel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je ontdekt ze hier!

De troeven van de Panidur-scheidingswand

Decoratief: Met een minimale ingreep injecteer je je woonruimte met heel wat extra 'magazinewaardig' karakter.

Gemakkelijk te plaatsen: Zaag het boven- en onderprofiel op de gewenste breedte en bevestig met vijzen. Meet de lengte tussen boven- en onderproefiel en zaag de verticale profielen op deze lengte. Boor met het boormal gaten in de onderkant en bovenkant van deze verticale profielen. Schroef de inbusschroeven in deze gaten en laat ze nog 1 cm uitsteken. Schuif de verticale profielen in de boven- en onderprofiel.

Verschillende kleuren: De Claustra-scheidingswand van Panidur is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, voor iedere interieurstijl wat wils dus.

In hoogte en breedte aanpasbaar: De boven- en onderprofielen zijn standaard 1m90 breed, de verticale profielen zijn standaard 2m60 hoog. Deze kunnen gemakkelijk in breedte en hoogte verzaagd worden.

Multi-inzetbaar

En dan hebben we het nog niet over de grootste troef gehad: de Panidur-scheidingswand plaats je waar je dat wil. Wil je de trap wat afscheiden van de woonkamer, de keuken van de eetkamer of plaats je de scheidingswand op kantoor, tussen de verschillende bureaus in? Je ziet het: de Claustra-scheidingswand van Panidur is geschikt voor elke ruimte.

Je DIY-project was nog nooit zo gemakkelijk

Bekijk hieronder de montagehandleiding. Aan de hand van een montagevideo krijg je stap voor stap te zien hoe da montage dient te gebeuren.

Verticaal profiel: €24,-/stuk

Bovenprofiel (1m92 breed): €28,-

Onderprofiel (1m92 breed): €28,-

Voor een volledige volledig boven- en onderprofiel reken je 15 verticale profielen. Het is mogelijk om enkel de bovenprofielen aan te kopen en deze op de helft te verzagen om zo een boven- en onderprofiel te hebben.

Jouw offerte op maat of meer info? Mail ons op hout@verthus.be of bel ons op het nummer 051/57 52 22