9/10

|

906 reviews
star full star full star full star full star leeg

Shop the look: onze decoratietrends

Trend 1: Go boho with us

Lichte kleuren, een mix van motieven en natuurlijke materialen, accessoires als manden, houten kisten... Yes, we are talking about boho style. Deze stijl zorgt voor rust in je interieur. En leuker nog, daarvoor hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren. Wees niet bang om verschillende motieven met elkaar te combineren (daarbij denken we vooral aan een aztec-print). Werk af met een rieten hangstoel en je boho interieur is af!

More inspo

Hieronder geven we je meer voorbeelden van hoe je de bohemian style kan toepassen in jouw interieur. In deze stijl horen pampa's perfect thuis. Enkele ervan in een vaas volstaan al om je decoratie meer volume te geven.

Een extra tip: ons brein ziet oneven getallen en in het bijzonder het getal drie als aantrekkelijk. Dus, keep in mind: kaders hang je best per drie, vaasjes en andere decoratie-elementen plaats je per drie enz. Idealiter hebben die elementen dan nog elk verschillende hoogtes. Ook in je kleurgebruik kan je voor drie verschillende tinten gaan.

Trend 2: Ga voor fleurige voorjaarskleuren

We laten allemaal graag het zonnetje in huis. In België moeten we hier soms creatief voor zijn, dus waarom brengen we de zon niet in huis met fleurige decoratie? De combinatie van roze en groen is er één om bij weg te dromen. Add some pastels om je interieur net weer wat rustiger te maken. 

Roze en groen in ons assortiment

Door plantjes toe te voegen aan je interieur zorg je meteen al voor het groen. Combineer met roze vaasjes, kaarsjes of pampa's en ook deze stijl breng je gemakkelijk bij je thus.

Trend 3: bloempotten met gezichten

Deze figuratieve bloempotjes en windlichten zijn een leuke toevoeging aan je interieur. Deze speelse kwinkslag vind je in alle vormen en formaten. We lijstten er alvast enkele op.

Courtney aan het woord

Courtney is de verantwoordelijke van de decoratie-afdeling. Samen met Maren zorgt ze ervoor dat de afdeling een pareltje is. "Ik hou ervan om mensen te helpen bij het kiezen van hun deco. Ik vertrek vanuit wat de klant graag ziet en zoek eyecatchers die hierbij passen. Op zoek naar een geschenkje voor een speciale gelegenheid? Ook daar helpen we je graag bij."