9/10

|

1016 reviews
star full star full star full star full star full

Shop the look: gouden feesttafel

Ga je dit jaar voor een feesttafel met een luxueuze look? We geven je graag wat inspiratie. Met het hazelnootkleurig servies, gouden bestek en guirlande met gouden slinger erin kan niemand naast jouw tafel kijken. Een leuk alternatief voor placemats? Probeer dit jaar eens een boomschijf als onderlegger, wat de overvloedige look helemaal vervolledigt. 

3 manieren om naamkaartjes te presenteren op je feesttafel

Wat ook weer helemaal trendy is, is om plaatsen toe te wijzen aan je gasten. Naamkaartjes zijn een ideale manier om dat te doen. Hoe je die leuk kan presenteren op jouw feesttafel? Verthus geeft je wat inspiratie in dit filmpje. Zo kan je kiezen om het naamkaartje te presenteren in een kerstbal, in je servetring of met een clip op je servet. 

Mix and match

Het komt steeds vaker voor dat 2 soorten servies gecombineerd wordt op 1 tafel. Durf jij het dit jaar ook eens anders aan te pakken en je te laten verrassen door het mix and match-effect van deze combinatie? Je kan verschillende materialen mixen, maar ook verschillende kleuren, verschillende desseins etc. 

Meer zien?

18 december: Kerstshopping bij Verthus

Meer van de magische kerstsfeer beleven? Op zondag 18 december houden we de deuren van onze winkel uitzonderlijk open tot 17u en kan je je laten inspireren en informeren in een aangename kerstsfeer. Ideeën opdoen voor je feesttafel of nog op zoek naar prachtige kerstdecoratie? Bij Verthus vind je alles om de eindejaarsfeesten gezellig door te brengen! Het deskundig en enthousiast team helpt je ook graag aan leuke cadeautjes voor onder de kerstboom. Ze hebben aandacht voor je wensen en stellen het perfecte geschenkje voor je samen.