9/10

|

1016 reviews
star full star full star full star full star full

Shop the look: feesttafel wit en groen

Ga je voor een sneeuwwitte tafel dit jaar? We geven je graag wat inspiratie! Als statement piece op de tafel kiezen we ervoor om het wit te doorbreken met groen mos. Een gewaagde keuze die je altijd kan vervangen door een groene guirlande.

Vervolledig de stijl

Het wit en groen doortrekken in kleine potjes en grote kookpotten? Le Creuset is hiervoor het beste geschikt. De oerdegelijke potten van Le Creuset vind je namelijk in alle kleuren en formaten! Wist je dat ze ook een koffiepers in hun assortiment hadden? Ideaal voor bij het dessert!

Mix and match

Het komt steeds vaker voor dat 2 soorten servies gecombineerd wordt op 1 tafel. Durf jij het dit jaar ook eens anders aan te pakken en je te laten verrassen door het mix and match-effect van deze combinatie? Je kan verschillende materialen mixen, verschillende kleuren, verschillende desseins etc. 

Meer zien?

18 december: Kerstshopping bij Verthus

Meer van de magische kerstsfeer beleven? Op zondag 18 december houden we de deuren van onze winkel uitzonderlijk open tot 17u en kan je je laten inspireren en informeren in een aangename kerstsfeer. Ideeën opdoen voor je feesttafel of nog op zoek naar prachtige kerstdecoratie? Bij Verthus vind je alles om de eindejaarsfeesten gezellig door te brengen! Het deskundig en enthousiast team helpt je ook graag aan leuke cadeautjes voor onder de kerstboom. Ze hebben aandacht voor je wensen en stellen het perfecte geschenkje voor je samen.