9/10

|

906 reviews
star full star full star full star full star leeg

Nieuw bij Verthus: tuinmeubels van Nardi

Italiaanse finesse

Deze zomer verwelkomen we een nieuw merk in ons assortiment: Nardi. Het Italiaanse merk geeft met z'n elegante tuinmeubels een tweede leven aan gebruikt plastiek. En zeg nu zelf: zien de duurzame tuinsets er niet fantastisch uit? Kies voor fleurige kleuren of tijdloze natuurlijke kleuren.

Swing in the sun

Droom weg in deze schommelstoel

Beleef de nostalgie van schommelen, maar dan in een modern jasje. De schommelstoel gemaakt uit glasvezel staat beeldig in je tuin. De welving in de rug zorgt voor een comfortabele zithouding. Bevalt het ontwerp je, maar zijn schommelstoelen niet echt je ding? Deze schommelstoel is ook verkrijgbaar als gewone stoel!

Deze moet je gezien hebben!

Kunnen er in jouw tuin niet genoeg bloemen staan? Dan is deze scheidingswand in bloemen iets voor jou! Met deze 'groene muur' scheidt je een gezellig hoekje af in je tuin. De wand is eenvoudig te monteren en kan opgebouwd worden naar jouw wens. Ook deze natuurlijke room devider is gemaakt van gebruikt plastic.

De Net-lijn van Nardi

Tenslotte tonen we jullie nog de Net-stoelen en -banken van Nardi. En die hebben, zoals je kan zien, hun naam te danken aan hun perforatorpatroon.

Nardi in jouw tuin